Één partner voor al uw online activiteiten

Wie we zijn
eGuerrillas combineert de frisse blik van een start-up met de ervaren blik van professionals, die hun sporen hebben verdiend in het realiseren van commerciële oplossingen op internet. Deze jonge, brutale en ambitieuze organisatie gaat geen uitdaging uit de weg en is dé business partner voor al uw online activiteiten.
eGuerrillas beschikt over een veelzijdig en creatief team dat te werk gaat onder het motto “Don’t go with the flow”. Binnen het team worden creativiteit en ervaring gecombineerd om passende en verantwoorde oplossingen te vinden voor ieder e-commerce probleem.
Inmiddels heeft eGuerrillas het Magento-systeem van top tot teen leren kennen. De server platformen zijn volledig ingericht om de best mogelijke prestatie te kunnen leveren. eGuerrillas websites laden op topsnelheid wat op haar beurt de conversie verhoogt.
Kernwoorden die eGuerrillas omschrijven zijn; professionaliteit, vakmanschap, klanttevredenheid, service en kwaliteit.

 

Wat we doen
eGuerrillas is dé partner voor alle online zaken van de ondernemer en onderneming in het MKB. Geen duurbetaalde zinloze rapporten, maar hands on ondersteuning in beantwoording van uw e-commerce vraagstukken. U hoeft niet langer voor al uw activiteiten een aparte partner te hebben, hierin biedt eGuerrillas de oplossing.
Één partner voor al uw online activiteiten.

 

Hoe we het doen

eGuerrillas legt de focus op klanttevredenheid en procesbeheersing. De klant, groot of klein, zal altijd vooropstaan. eGuerrillas geeft 100% kwaliteitsgarantie en is niet tevreden voordat de klant tevreden is. Zij is er om levenslange partner te zijn en de groei van haar klanten in goede banen te leiden.

Missie
eGuerrillas wil haar cliënten volledig ondersteunen in het ontwikkelen en uitvoeren van hun online business strategie. Zij wil het antwoord zijn op al uw ecommerce vraagtstukken. Één partner voor al uw online activiteiten.

Visie
eGuerrillas gelooft dat het steeds belangrijker wordt voor iedere ondernemer of onderneming, groot of klein, om een sterke aanwezigheid te hebben op het internet. Zij gelooft dat in iedere branche een model gevonden kan worden om een online omzetkanaal te exploiteren die voldoende rendeert. In deze ontwikkeling wil eGuerrillas vooroplopen en een professionele en hoogwaardige partner zijn.